Powrót do: Wyposażenie

Gotowe danie mięsne na rodzinny obiad


Gotowe dania mięsne, przyrządzone według specjalnych receptur, z wysokiej jakości mięs, to dobry wybór na każdy obiad. Znakomity smak oraz wygląd dań i szybki sposób przyrządzenia, to „obiad na szóstkę”, zawsze pod ręką.

Przykładowe dania z mięsa do odgrzania.

  • Pulled beef – danie do odgrzania w 10 minut z zamarynowanej wołowiny o smaku korzenno-ostrym. Nadaje się jako danie główne, do kanapek i na ciepło.
  • Lamb Low - wolno pieczona jagnięcina w ostrej marynacie, znakomicie smakuje po podgrzaniu w 15 minut.
  • Kark wieprzowy konfit – idealne danie dla miłośników wieprzowiny, do odgrzania na wolnym ogniu pod przykryciem w 10 minut. To danie marynowane przyrządzone według tradycyjnej metody francuskiej oraz duszone w gęsim tłuszczu, w niskiej temperaturze, nadaje się na zimno i ciepło do kanapek oraz jako danie główne.
  • Meatballs w sosie pomidorowym z parmezanem – to mieszanka mięsa wołowego oraz wieprzowego, idealnie doprawionego, z dodatkiem parmezanu, w kremowym sosie pomidorowym. To smaczne danie do szybkiego odgrzania w 10 minut.
  • Meatballs w sosie truflowym – mieszanka mięsa  wołowego i wieprzowego w sosie śmietanowym z pieczarkami, z delikatnym aromatem truflowym. Danie do szybkiego odgrzania w 10 minut.
  • Meatballs jagnięce w sosie zielonym curry – wyjątkowe połączenie mięsa jagnięcego z aromatem świeżej mięty i sosu z mleczka kokosowego i trawy cytrynowej, liściem kafiru i chili. Danie do odgrzania na wolnym ogniu, pod przykryciem, w 10 minut.
Gotowe dania mięsne do odgrzania znajdziesz tu: https://meatologia.pl/product-category/zagrzej-i-zjedz/



KOMENTARZE:

Brak komentarzy